Wordpress (Book Blog) mybookstacks.wordpress.com Twitter @fennyusuf Facebook Fenny Herawati Yusuf

I'm a girl who reads and have too many books. You’ll know that I do because I will always have an unread book in my bag and my shelves. A girl who spends her money on books instead of clothes. A girl who has a list of books she wants to read.

If you have any question about books and authors, please feel free to contact me at fennyherawatiyusuf[at]yahoo[dot]com. I will reply your email soon.

Saturday, January 4, 2014

Philophobia - Tessa Intanya


DUA orang sahabat yang berbeda jenis kelamin dan karakter. Anjani, cewek cynical, harsh in words and philophobic, sedangkan Alandra: lovable, believes in love, and a bit too sentimentil for a boy. They are just like two sides of a coin. Dua orang yang sebenarnya berbeda banget. Tapi anehnya, inseparable at the same time.

ANJANI: Bener-bener ngga ngerti! Dan mungkin gue udah ngga mau ngerti lagi?. Too much aja buat gue. Terserah deh loe semua pada mo nyebut gue apa karena kayaknya sih udah jelas sekarang. Kalo the love shit, doesn't exist for me.
ALANDRA: I've got a confession to make: I do like her. And sadly, this time it's not just a friendly love. I'm really feeling something more and it's real. Emang sih di dunia ini, ngga harus semuanya tentang cinta melulu yang bisa dibahas. Dangkal banget! It's true that this world does not always have to revolve around love and the issues of love. But, there's no denying that it does exist! Love does exist.

Comments
Ceritanya unik, tapi complicated. Ceritanya sendiri seperti yang dibilang di sinopsisnya, dua orang sahabat yang sebenernya suka sama suka tapi butuh waktu panjang untuk sadar. Di sela-sela pernyataan cinta mereka, saya dibuat 'geli' oleh kata-kata mereka yang blak-blakan soal cinta.
Overall gak ada yang berkesan untuk saya sih, tapi buku ini oke aja untuk dibaca, terutama untuk yang suka novel romance lokal.

No comments:

Post a Comment

If you have any questions and comments about this post, please leave here. Will reply soon.